Een heel gezonde dag

Nog een kleine 24 uur te gaan en dan sta ik aan de start van de Utrecht marathon. Mijn eerste marathon op 5fingers. Deze week heb ik nog twee hardlooptrainingen gegeven en twee keer een 5,6 km rustig gelopen. Vandaag is een rustdag. Wat doe ik de dag voor de marathon? De hele dag stilzitten is niets en daarom ben ik vanmorgen op de fiets naar de waterleidingduinen gegaan om daar met een aantal lopers op het terras wat te drinken.  Het wordt weer een warme dag vandaag en dat betekend de hele dag de schaduw  en koelte opzoeken , omdat anders je lichaam loom wordt. Nu ik dit zo opschrijf besef ik dat vandaag eigenlijk een heel gezonde dag wordt. Verantwoord eten en drinken. Geen snoepgoed, vette koeken enz. Wat lichte beweging. Op een stoel in de schaduw wat lezen. Tas inpakken
voor morgen. Vanavond op tijd naar bed, zodat ik morgen fris opsta. Goh , misschien moet ik vaker een marathon lopen :-))

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s