afsluiting van mijn herstelperiode

Vanmorgen weer begonnen met Lyporunning. Ik heb een leuke vakantie week achter de rug, maar ook 2,5 kg aangekomen. Wij zijn naar het Peak District geweest en hebben daar overnacht in een B&B the Smithy . Elke ochtend een english breakfast met daarbijj fruit, yoghurt en nog veel meer lekkere dingen. Als ik dan zeg dat ik s'morgens vaak nog ergens koffie dronk met chocolat cake of brownie , s'middags thee met scone en jam en s'avonds heerlijk gegeten heb in diverse pub's dan verklaard dat wel die 2,5 kg. Verder hebben we wandelingen gemaakt en landhuizen bezocht waaronder Chatsworth house  . Ook heb ik nog 3 keer een half uur hardgelopen. Deze keer niet op mijn 5fingers. Vlak naast de B&B was een mountainbike pad. Echter dit pad lag bezaaid met stenen en ik vreesde dat hierop hardlopen op mijn 5finges funest zou zijn voor mijn voeten. Gelukkig had ik ook  mijn mizuno's meegenomen en heb hier heerlijk op gelopen. Ik begon dit bericht dat ik vanmorgen weer ben begonnen met lyporunning en ik ben benieuwd hoelang ik dat moet doen om die 2,5 kg er weer af te krijgen. Natuurlijk ga ik ook op mijn voeding letten. Deze vakantieweek zie ik als afsluiting van mijn herstelperiode na de Utrecht marathon van tweede paasdag. Vanaf nu ga ik het hardlopen weer intensiveren. Ik wil er nog even over nadenken hoe ik dat ga doen, maar daarover volgt later deze week meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s