De tussenweek

Hoewel het pas zaterdag is zitten de hardlooptrainingen er voor deze week op. Morgen vertrek ik naar Engeland. Het is een relaxte week geweest. xc9én keer voor mezelf getraint en twee trainingen gegeven. Dit is een zogenaamde "tussenweek" . Een week van rust. Even de hardloopschoenen in de kast om daarna weer vol enthousiasme te beginnen. Afgelopen week heb ik dan wel niet actief hardgelopen, maar ben er wel passief mee bezig geweest. Lezen. Ik heb het boek "de kunst van het winnen" geschreven door Ellen van langen gelezen en "Winning running" van Peter Coe. Peter Coe is de vader van Sebastian Coe . Ik ben nu helemaal in de winning mood. Komende week hoop ik nog wat korte trainigen te doen in Engeland en als ik terugkom wil ik mij gaan richten op het cross seizoen dat in november begint met de KAV Holland cross

Ik noemde net al even Sebastian Coe. Dit is één van Engeland grootste middenlange afstandlopers. De BBC heeft een reportage van hem gemaakt en die is in 6 delen op you tube te zien Sebastian Coe – Born to run . Een fantastische docunentaire met historische wedstrijdbeelden. Heb je dit gezien dan wil je gewoon je hardloopschoenen aantrekken om te gaan hardlopen

Een gedachte over “De tussenweek

 1. Geachte loper,

  Ik ben ook de vijftig al gepasseerd en loop vier keer in de week.
  Doe zelf meer de lange langzame afstanden….met een aantal versnellingen.
  Zodra ik meerdere versnellingen gaat doen krijg ik overal klachten en pijntjes.
  Maar een tempo loop kan ik wel verdragen…mits het met beleid gaat en niet te gek.
  Zal deze site meer gaan bezoeken om toch ook van andere zaken op de hoogte te komen.
  Wens u nog veel blessure vrije kilometers.

  Vriendelijke groet,

  Fred Smit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s