Planning de prullemand in

Het lag in de planning om deze week nog zo’n  50 km te lopen. Echter na de rustdag op maandag voelden de benen dinsdag nog behoorlijk vermoeid. De beslissing was snel genomen. Planning de prullenmand in en rust houden tot de vermoeid over is. Pas als de benen vol energie zijn ga ik weer lopen. Het is natuurlijk wel te hopen dat dit voor volgende week zondag is, marathondag. Bang dat deze rust ten koste gaat van mijn uithoudingsvermogen  en dat alle gedane trainingen voor niets geweest zijn heb ik niet. Integendeel zelfs. Ik denk dat in deze rustperiode mijn lichaam juist sterker wordt en in een overcompensatie komt. Hiermee bedoel ik dat ik fysiek een traptrede hoger op de ladder kom te staan. De kunst is nu om het hoogtepunt van deze supercompensatie op de marathondag , 5 februari, zien te krijgen. Hierbij past geen planning , maar goed luisteren naar de signalen van mijn lichaam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s