De trainingen hervat

Na een week rust heb ik de trainingen vandaag weer hervat met een rustige duurloop van 13 km. Samen met een groepje lopers dat aan het trainen is voor de halve marathon van Leiden in de duinen gelopen. Het valt mij iedere keer weer op dat als je gezellig  in een groepje loopt te kletsen de kilometers voorbij zijn voor je er erg in hebt. Moet ik met de marathon misschien dan ook maar gaan doen.  De benen voelen weer uitgerust en kan komende week denk ik nog wat korte trainingen doen om volgende week zondag fit aan de start te verschijnen bij de midwintermarathon. Gisteren het startnummer binnengekregen. Leuk dat mijn naam erop staat. Ik sta ingedeeld in startvak A en kreeg al een advies dat ik uit moet kijken niet met de toppers mee te gaan ( die blijkbaar ook in dit vak staan ) maar mijn eigen tempo te gaan lopen. Dit ben ik dan ook zeker van plan. Vanmorgen nog een “weerprofeet” op de radio gehoord die winterse omstandigheden verwacht deze week met matige tot strenge vorst en sneeuw. Wordt het toch nog een echte wintermarathon

startnummer

Een gedachte over “De trainingen hervat

  1. Succes Henny met de Midwinter Marathon in Apeldoorn en smeer je goed in met uierzalf om je te beschermen tegen de koude. Ik ben erg nieuwsgierig naar je ervaringen en ik hoop deze weer snel te lezen/horen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s