De GoodMorningRun

Het is alweer anderhalve week geleden dat ik meegedaan heb aan de 53 km Veluwezoomtrail. Lichaam en geest zijn  helemaal tot rust gekomen en ik heb het hardlopen weer opgepakt. De Veluwezoomtrail was de afsluiting van een half jaar trainen. Het is nu even tijd om doelloos te lopen. Met doelloos bedoel ik dat ik niet train voor een looopevenement. De maand juli ga ik weer de GoodMorningRun (GMR ) oppakken. Dit zijn loopjes van rond de 6 km in een heel rustig tempo op mijn FiveFingers. De GMR doe ik voor het ontbijt. De reden waarom ik dit doe heb ik vorig jaar uitgelegd onder de noemer Lyporunning Sinds ik dat ben gaan doen is mijn gewicht stabiel op 78 kg en mijn vetpercentage gedaald naar een stabiele 17%. Ondertussen heb ik gemerkt dat ik veel plezier beleef aan de lange duurloop en die wil ik er zeker inhouden en wel op de zondag. Ook deze doe ik zonder ontbijt. Wel twee koppen thee. Voor alle zekerheid neem ik dan wel iets te eten mee voor onderweg, maar heb dat tot nu toe nooit nodig gehad. Of ik de lange duurloop ook weer, net als vorig jaar in voorbereiding op de Utrecht marathon, op mijn FiveFingers ga doen weet ik nog niet. De toekomst zal het uitwijzen.

Voor de liefhebbers staat er op youtube nog een kort filmpje over de Veluwezoomtrail. klik HIER ( wel even geluid aanzetten )

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s