De herstart

Het heeft even geduurd, maar mijn weblog is weer on line. Weblog, waar ik eerst mijn blog had is er mee gestopt, vanwege regelmatige problemen en heb nu mijn blog ondergebracht bij WordPress. Gelukkig kon ik al de blogs die ik geschreven had ook meenemen. Nu genoeg daarover en weer tot de orde van de dag. Ik wil weer regelmatig een blog gaan schrijven over mijn hardloopervaringen en begin maar gelijk met de training van vanmorgen. Vandaag zou ik een rustige  duurloop gaan doen van 22 km door de Amsterdams Waterleiding Duinen  (AWD)met een groepje lopers dat ik begeleid. Omdat die lopers van verschillende niveaus  zijn pas ik het tempo per duurloop aan. Vanmorgen was dat de eerste 12 km  rond de 8,5 km/uur en de laatste 10 km rond de 9,0 km/uur. Nu wil het geval dat ik vanmorgen erg vroeg wakker was en dan heeft het niet zoveel zin om te liggen wachten tot ik eruit mag. dus vertrok ik wat vroeger naar de AWD. Zo liep ik 15 km in voor ik met de groep vertrok. Het was fantastisch loopweer en de paden waren eindelijk weer eens helemaal sneeuw en ijsvrij. De loop ging geheel volgens plan en na 22 km waren we weer terug bij het beginpunt. Nu wil jhet geval dat er ook een aantal 25 km op het programma hadden staan, dus liep ik ook de resterende 3 km met hun mee. Daarna een kop cappuccino gedronken en de weer naar huis gelopen wat het totaal op 47 km bracht. Thuis aangekomen zag ik dat mijn gem hf 119 bedroeg, wat voor mij betekende dat ik in een T1 gelopen had. Ook deze loop ging weer geheel volgens het idee van lyporunning, Nou niet helemaal, want ik had wel een klein schaaltje muesli van te voren gegeten. Onderweg heb ik totaal 1 liter water gedronken en bij 38 km een stukje ontbijtkoek.  Tik rechtsboven bij zoeken Lyporunning in en je krijgt een verwijzing naar de blogs die ik heirover heb geschreven.

Ik heb er weer erg veel zin in om de weblog bij te houden en hoop dat jullie plezier beleven aan het lezen van de blogs. Reakties op blogs die ik schrijf zijn van harte welkom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s