Mijn loopevenementen 2013

Vanmorgen een duurloop gedaan in T2 ( gem hf 130 ). De bedoeling was om 11 km te lopen, maar kwam vlak voor het einde een loopmaatje tegen en dan loop je zomaar 16 km. Nu even iets over de loopevenementen die ik wil gaan doen in 2013. Vorig jaar hoorde ik enthousiaste verhalen over een trail in Limburg genaamd de koning van Spanje . Deze is op 12 mei en Ik heb mij ingeschreven voor de 31 km.  Vorig jaar schijnt het een blubberloop geweest te zijn, wordt het dit jaar vast “de droogste trail van 2013”. De tweede loop waar ik mij voor heb ingeschreven is de Veluwezoomtrail op 23 juni. Ook hier heb ik mij voor de langste afstand, 52 km, ingeschreven. Het is toch een eindje rijden en dan wil je ook wat doen. Vroeger reed ik het land door voor 400 m  wedstrijden. Toen was ik jong en ambitieus. Nu ben ik ouder en gezapig. Nou is dit ook weer niet helemaal waar, want deze loop heb ik vorig jaar ook gedaan en het zou leuk zijn om dit jaar zeker één seconde sneller te lopen. Met het benoemen van deze laatste loop ben ik gelijk aangekomen aan de opsomming van mijn geplande lopen in 2013. Dit wil niet zeggen dat ik er niet meer doe, maar heb geen zin om mij daar nu al op vast te leggen. Dat worden dus meer opwellingen. Zo van goh: “die loop lijkt mij wel leuk om zondag mee te doen”. Nou is het met de huidige loopgekte absoluut niet zeker dat je er ter plekke voor kan inschrijven, maar in dat geval doe ik een fijn loopje in de duinen om de hoek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s