De 3 van maart

Vanmorgen een duurloop gedaan van 11 km in T(empo)2, maar mij daarin ook getrakteerd in een stukje T3 en wel 2 km. Had ik het een paar blogs geleden nog over dat ik nog geen plan had, nou vanmorgen is er één zich begonnen te ontwikkelen. De eerste twee maanden van dit jaar ( januari en februari ) heb ik in T1 en T2 gelopen. Vandaag zijn we aangekomen in de derde maand van het jaar , maart, en ben ik begonnen met T3. De 3 van maart. Stel dat ik dit nu eens voortzet en in april , vierde maand, met T4 ga beginnen en in de vijfde maand, mei, er een snufje T5 bij doe. Volgens mij moet het dan wel gaan lukken om de Veluwezoontrail iets sneller te lopen dan vorig jaar. Natuurlijk blijft de grootste trainingsomvang in T1 en T2 . Dit is nog maar een plan in ontwikkeling , maar nu ik dit zo intik wordt ik steeds enthousiaster om het ten uitvoer te brengen. Ga het de komende week eens verder uitwerken en hou jullie zeker op de hoogte. Het is trouwens al weer heerlijk om s’morgens in het licht te lopen en anderen vinden dat met mij want ik kwam vanmorgen alweer zo’n 8 lopers tegen. Morgenochtend is het weer tijd voor een klein rondje T1 en daarna training geven aan de loopgroep van run2day Haarlem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s