De Wenslijstjes

Vanmorgen een duurloop gedaan van 31 km in de duinen. Regelmatig doe ik op zondag een duurloop in de Amsterdamse waterleiding duinen waarbij  lopers die ik begeleid de mogelijkheid hebben om mee te lopen. Zo heb ik dan mooi de mogelijkheid om met hun over de schema’s te praten en feedback te krijgen. Ook krijg ik als ik hun zie lopen een indruk over hoe  ze ervoor staan. Lopen ze soepel of juist vermoeid. De meeste informatie krijg ik door mijn mond te houden en dan alleen maar te luisteren naar de gesprekken van de lopers onderling. ( blijven doen hoor ). Trouwens ook lopers die ik niet begeleid zijn dan welkom om mee te lopen.

Vanmiddag is het weer tijd om de nieuwe schema’s.te maken.  Ondertussen stroomt de mailbox vol met de wenslijstjes van de lopers. Of ik nog even een loopje in wil plannen of de trainingen rondom een onverwachte vakantie kan plannen.  Vaak gaan de mails ook over uitbreiding van het schema en harder willen trainen. Zet ik een marathon in een schema voor een ultraloper, wil die toch graag eigenlijk wel 50 km lopen. Zo heéééééél af en toe krijg ik een verzoek om de omvang of het tempo te verminderen.  Vanmiddag dus de mooie uitdaging om te kijken hoe ik de wenslijstjes in de schema’s kan verwerken. Muziek aan. Pot thee  met wat lekkers en dan gaat het zeker weer lukken.

Een gedachte over “De Wenslijstjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s