Heerlijk zo’n dilemma

Komende zondag staat de Veluwezoomtrail 52 km op het programma. Heerlijk rennen over de onverharde veluwe paden. Vorig jaar heb ik deze loop ook gedaan en toen ging die in de regen met veel wind. Net nog even gekeken op de websites van een paar Hollandse weer profeten en zij geven zondag 90% kans op regen.  Nou is dat ook weer niet zo erg want dan zijn de omstandigheden vergelijkbaar met vorig jaar en is het dus ook mogelijk om mijn eindtijd te vergelijken.  Vorig jaar liep ik hem in 5:14:00 uur, dus 5:13:59 zou mooi zijn dit jaar. Ik zit nog een beetje te dubben over de schoen die ik aan ga trekken. Er staan een paar mooie trail schoenen van asics in het rek , maar ik heb daar al zo’n 7 weken niet op gelopen. Deze weken heb ik gelopen op mijn asics nimbussen.  Deze laatste schoen is heel vriendelijk voor mijn kuiten, maar een eventuele modderige ondergrond is dan weer niet zo handig. De trailschoen daarentegen jubelt in de modder , maar ik weet niet of hij ook zo vriendelijk is voor mijn kuiten. Heerlijk zo’n dilemma. Kun je als hardloper toch weer een paar uur mee vullen.

Er is komende zondag ook een meevaller.  Het is dan namelijk om 13:33:38 uur Volle Maan. Yes. De start is s’morgens om 09:30 uur, dus na ruim 4 uur is de maan op zijn volle kracht en zal ik  daar mooi van kunnen profiteren.  Voor een ieder die nog voor de zomer een PR wil lopen zeg ik “ga er zondag voor”.

weerwolf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s