Een nieuwe trainingsperiode

Afgelopen week rustig aan gedaan. Het is altijd lekker om de week na een loopevenement ( vekuwezoomtrail 52 km ) rustig aan te doen. Vanmorgen vond ik het wel genoeg geweest en heb een duurloop gedaan. Bij aanvang had ik nog geen route in gedachten. Ik moest er alleen voor zorgen dat ik rond 10 uur bij een restaurant moest zijn als ik met loopmaatjes koffie wilde drinken. Van huis uit naar het strand gelopen Het strand opgegaan en hoewel het geen hard strand was liep ik lekker en besloot dit zo’n  8 km te doen. Daarna had ik nog tijd over om via een omweg door de duinen , natuurlijk met wat fijne heuvels, op tijd bij het genoemde restaurant te zijn. Daar aangekomen bleek ik 26,5 km gelopen te hebben  in ruim 2,5 uur. Een mooie start van een nieuwe trainingsperiode. Ik zeg wel nieuwe trainingsperiode, maar waar naar toe dan? Ik heb mij nergens meer voor ingeschreven. Eigenlijk vind ik dat ook wel prima zo. Nu kan ik vrijuit trainen. Lopen waar ik zin in heb. Snelheid en afstand laat ik afhangen van hoe ik mij voel en hoeveel energie ik heb. De hartslagmeter gaat voor een tijdje de kast in.  Bang dat k een motivatieprobleem ga krijgen nu ik geen doel heb om naar te trainen heb ik niet. Ik vind hardlopen gewoon altijd leuk en kijk elke week uit naar de zondag, want dan heb ik tijd voor een lekkere lange loop. De komende trainingsperiode staat dus in het teken van lopen op mijn gevoel. Hoelang deze trainingsperiode gaat duren weet ik niet en mocht ik nog een loopevenement zien waar ik een goed gevoel bij heb dan kan ik altijd , als er nog plaats is, meedoen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s