Hardloopklompen

Vanmorgen een rondje van 9 km gelopen. Het is eigenlijk geen rondje maar een heen en weertje. Lekker saai. Dit heb ik niet gelopen op mijn FiveFingers, Feelmax of Huarach Sandels. ( de laatste twee zijn trouwens enige tijd geleden al in de vuilnisemmer beland ) Ook niet op mijn Asics gel Trainer of op de mizuno’s met verlaagde hiel waarvan ik de naam vergeten ben. Dat is ook niet meer interessant omdat die ook al in de vuilnisemmer beland zijn.  Nee ik heb lekker gelopen op mijn Hardloopklompen. Nou zijn dit niet van die harde houten klompen, maar wel een beetje lompe schoen. Niks geen bijzonderheden, maar gewoon een recht toe recht aan neutrale schoen met heerlijk dikke zool waar mijn gewrichten blij van worden. Fijn een half maatje te groot zodat mijn tenen de ruimte hebben om te jubelen. Ik heb het hier over mijn Brooks Addiction.

brooks-Addiction

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s