PT

Vanochtend weer eens sinds jaren op de loopband hardgelopen. Ik ben in een hotel in Engeland  en gezien de drukte en onbekendheid van de omgeving  besloot ik vanmorgen in de gym ( zo noemen ze de fitnessruimte in dit hotel ) op de loopband een half uurtje te gaan lopen. Het was rustig in de gym. Er zat iemand op  de hometrainer en ik hoorde wat geplons uit het zwembad ernaast. Ik liep naar de loopband toen er iemand binnen kwam. Het was een jongeman. Kort haar en een baardgroei van zo’n  twee dagen. Dit vind ik altijd knap, want hoe zorg je op dag drie dat het een baardgroei van twee dagen blijft?  Is daar een speciaal scheerapparaat voor. Ik zou niet weten hoe dit met een scheermes te doen. Verder had hij een strak  T-shirt aan ( volgens mij een beetje stretch ) zodat de spieren van zijn bovenlijf goed uitkwamen en een soepele korte broek. Natuurlijk had hij een lekker kleurtje. Hij liep naar mij toe en stelde zich voor als PT ( natuurlijk op zijn engels PeeTee ) . Toen ik schijnbaar een wat vragende blik tevoorschijn toverde voegde hij eraan toe, de personal trainer van het hotel en vroeg of hij iets voor mij kon doen. Ik vertelde hem dat ik op de loopband een half uurtje wilde gaan lopen, maar niet wist hoe je de snelheid in moest stellen en of dat dan in kilometers of mijlen was. Hij zij me waar ik dat moest doen, maar dat het een index was  en dat ik dan wat later op het scherm kon zien hoe snel  ik met die index over één mijl zou doen.  Daarna vertrok hij weer. Ik heb een half uurtje gelopen. De eerste paar minuten onwennig als het ware dronken op de band naar mijn evenwicht zoekend. Na die eerste paar minuten, met een index van 4 gestart en naar een index toegewerkt die overeen kwam met 8:00 minuten per mijl.  Op het eind nog even aangezet naar 7:30 minuten per mijl en uitgelopen. Toen ik van de band afstapte zag ik waar PeeTee heen gegaan was. Naar het zwembad , waar hij net een dame in een iets te strakke bikini uit het water hielp.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s