Getallen

De kop is eraf. De eerste trainingen op de nieuwe schoenen zitten erop. Behalve nieuwe schoenen horen er bij een nieuw begin ook nieuwe getallen. Hiermee bedoel ik waarden die op dit moment actueel zijn . Eigenlijk ben ik niet zo van de getallen, maar laat ik nu eens een paar waarden nemen en kijken welke invloed mijn trainingen daarop hebben. Ik wil maandelijks een staatje bijhouden van de volgende waarden: gewicht, bmi, vet% , rust hf, en de snelheid per hartslagzone

De uitgangswaarden nu zijn gewicht 80,6 kg, bmi 23,6, vet % 21, en hf rust 60. Over de snelheid kan ik nog niet zoveel zeggen, omdat ik nog maar net begin. Wel kun je bij Tempo’s ( zie boven in de balk ) zien welk hf gebied bij een bepaald DuurLoopTempo (DLT) hoort.

De eerste twee trainingen van deze week zitten erop. Maandag 6,6 km in DLT 2 met een gem hf van 129 en een gem snelheid van 9,6 km/uur en vandaag 6,6 km in DLT 1 met een gem hf van 121 en gem snelheid van 8,4 km/uur. De snelheid van de eerste twee duurlooptempo’s die zijn dus binnen. Die van de anderen zullen nog een tijdje moeten wachten want daar ben ik volgens het plan dat ik in mijn hoofd heb nog niet aan toe. Meer over dit plan volgt later. Ik werd vanmiddag tijdens mijn duurloop wel voorbij gelopen door een veldmuis. Die was vast al verder in de zijn training en liep  in DLT 3 of 4 .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s