Eten, eten , eten, ………

Vanmorgen een rondje gelopen van 8 km in T2 ( gem HF 128 ). Het liep heerlijk en opeens zag ik ze . Niet 3 , 4 of 5, nee wel 7 van die kleine donsige eendjes die achter de moeder aan trippelden en zich dan vanaf de kant gewoon in het water laten plonzen. Altijd leuk om daar even de tijd voor te nemen en van het prille geluk te genieten. Maar waar ik het even over wil hebben is eten. Sinds de Rotterdam marathon zit ik in een eetfase. Ik kan de hele dag door eten. Neem bijvoorbeeld vandaag.  Vanmorgen een bord muesli en 8 sneeën brood vanmiddag . Neem daar nog twee plakken ontbijtkoek bij. Een koekje tussendoor . Een paar stukjes chocolade bij de thee. Stukje worst, kaas, toastjes en nootjes en de dag is aardig vol. Oh ja, ook nog wat gezonde dingen zoals een appel, sinasappel, aardappels, groente een een stukje vlees. Dan ben ik vast nog wat vergeten. Natuurlijk ook gedronken , thee, koffie, melk en water.. Ik ben benieuwd hoe dit door gaat. Morgen maar weer een stukje lopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s