Hardlopen verhoogt je IQ

Tijdens mijn training vanmorgen ( 9 km T2 ) dacht ik van : "Goh ik ga steeds slimmer lopen". Luister met de jaren meer naar mijn lichaam en ga niet meer blind hard trainen als jaren geleden. Hoe komt dit toch?  Zijn het de wijze adviezen die ik tijdens de diverse opleidingen heb gekregen, is het de feedback die ik terug ontvang van andere lopers of….. ? Tijdens een korte google op internet kwam ik op een site waar vermeld stond dat je door sporten , dus ook hardlopen,   je IQ kan verhogen .  Of is het toch gewoon door ervaring wijs geworden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s