Gloeiende benen

De bedoeling was om vanmorgen 8 km rustig uit te dribbelen als herstel na de marathon van maandag. Echter toen ik opstond voelde ik het , gloeiende benen . Geen spierpijn, geen stijfheid, geen gewrichtspijn of vermoeidheid, maar een warme gloed in mijn benen. Waren de spieren oververhit ? Maakte het lichaam overuren voor spierherstel en kwam daar zoveel warmte bij vrij? Waren de benen ontregeld? Ik weet het niet, maar het was een nieuwe ervaring. Wat nu te doen? Mijn gevoel zei me dat ik niet moest gaan lopen. Ik ben onder de douche gaan staan en heb de benen afgespoeld met koud water en vandaag als rustdag ingesteld. Morgen is een nieuwe dag met nieuwe mogelijkheden.

Ik had hier graag nog een link naar een website gemaakt waar iets in staat over herstel na een marathon, maar ik kon er geen vinden waar ik achter kan staan.
Volgende week dinsdag zal ik op de weblog schrijven hoe ik het herstel na een marathon hardlopen zie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s