Runners meetingpoint

Schreef ik gister nog over gloeiende benen, vandaag zijn ze al flink afgekoeld maar nog wel zo dat ik besloten heb er een rustdag van te maken. Voor mij is rust in de meeste gevallen de beste keuze. Ik hoor regelmatig sporters zeggen dat ze hard bezig zijn met oefeningen om de blessure te verhelpen. Volgens mij is dat een verkeerde insteek. Ik denk dat je eerst rust moet houden om de blessure te laten genezen en daarna rustig aan oefeningen kan gaan doen om je lichaam sterker te maken zodat je minder kans hebt op een nieuwe blessure. Zoals mijn benen nu voelen denk ik morgen weer een stukje te gaan lopen. Zaterdag rust en dan zondag weer helemaal fit in Rotterdam aan de start staan.

Onder hardlopers is er over een scala van onderwerpen vaak overleg. Hoe hard of veel moet je trainen? Welke schoenen en kleding? Wat te doen bij blessure? enz enz. Op de site runners meetingpoint staan vele onderwerpen waarover je met andere hardlopers kan overleggen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s