Verandering

37 Km stond er op de teller toen ik na 3:57 uur klaar was met mijn zondagochtend duurloop. Ik liep 4 rondjes en elke ronde liepen er lopers mee. Al pratend merk je dat die 4 rondjes dan voorbij zijn voor je er erg in hebt. Het tempo lag rond de 9 tot 10 km/uur. Onderweg zag ik op miijn hartslagmeter dat als het tempo 9 km/uur werd mijn hartslag daalde tot 112 -114. Lager dan mijn T1 tempo wat ik mij tot nu toe had voorgenomen te lopen. Volgens de hartslagmeger zou ik in T1 tegen de 10 km/uur moeten lopen. Vanmiddag op de bank liggend heb ik besloten om daar VERANDERING  in te brengen. Het lopen van die 9 km/uur gaat mij makkelijk af. Ik heb er plezier in en de belasting op mijn lichaam is relatief laag. Waarom zou ik dit veranderen. Omdat mijn hartslagmeter dat aangeeft ???. Nee dus !!!  Ik blijf lekker op de oude manier doorgaan omdat mij dat plezier en een lekker gevoel geeft.

Dat je een lange duurloop niet in eenzaamheid hoeft te doen is vanmorgen wel aangetoond. Alan Sillitoe heeft het anders gezien en er een boek over geschreven De eenzaamheid van de lange afstandsloper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s