googlemoment

Het beloofde weer een warme dag te worden vandaag en daarom vanmorgen om 6:45 uur de schoentjes aangettrokken voor mijn rondje van 9 km. Dit ging vanmorgen in een tempo van 11 km/uur en gaf geen hinder aan het plekje onder mijn voet. ik hoop trouwens dat dit plekje een snel afgedane zaak gaat worden en niet de rode draad door de rest van mijn verhaal. Tijdens mijn googlemoment stuitte ik op een artikel over Gordon Pirie. Zijn faforiete afstand was de 5 km. Hij liep 5 officiele wereldrecords, deed drie keer aan de olympische spelen mee en won in 1956 olympisch zilver in Melbourne. Hij heeft een lijst gemaakt met 10 hardloopwetten.  Kijk op Het nut van 10 meter in 40 passen en 13 seconden   Gordon Pirie heeft ook een boek geschreven dat in zijn geheel op internet te lezen is running fast en injurfy free

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s