passief trainen

Afgelopen week was een week passief trainen. Onder het genot van een hapje en een drankje heb ik zoveel mogelijk van de Europese kampioenschappen atletiek in Barcelona gevolgd. Elke dag deden er wel Nederlanders mee en dat maakt het altijd net weer iets leuker om te kijken. Ik kijk ook altijd met veel plezier naar de herhalingen in slow motion. Je kunt dan mooi de verschillende looptechnieken bekijken. Soms herken ik daar wat pose , chirunning of de BK methode in. Ongetwijfeld zal elke techniek zich in de winnaar herkennen. Gisteren de marathon gezien en dan gaat mijn hart toch wel weer sneller kloppen en krijg ik zin om de loopschoenen aan te trekken. Er deden 5 Nederlanders mee aan de marathon en omdat het zo warm was moest je rustig vertrekken. Het waren de twee Nederlanders die het langzaamst van de 5 vertrokken die na 42,195 km de twee snelsten van de 5 waren. Zo zie je maar weer , de langzaamste zullen de snelste zijn. Over drie weken trek ik de loopschoenen weer aan om de training hervatten. De training waarvoor…….?? Dat komt vanzelf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s