30 min club

Eigenlijk wilde ik gistermorgen lopen, maar het vele water dat uit de lucht kwam deed mij besluiten om gelijk de krant te pakken met een kop thee. Zonder enig probleem heb ik de training doorgeschoven naar vanmorgen.  Opnieuw heb ik 30 min gelopen in een T2 tempo ( gem HF 126 )  Ik moet toegeven dat zo'n loopje van 30 min eigenlijk heel leuk is. Ik ben buiten, in beweging, het is makkelijk in een dag in te roosteren en het geeft me een lekker ontspannen gevoel.
Denk erover om binnenkort de 30 minuten club op te richten. Heeft er al iemand belangstelling?  Toen ik in het voorjaar langs deze route liep zag ik een zwanen paar met een aantal jonge zwaantjes. Vanmorgen kwam ik de zwanenfamilie weer tegen. Nu met drie tieners. Zondag staat de volgende 30 min loop op het programma.

Deze week kreeg ik een leuke tip van een lezer.  Nooit meer je veters strikken. Lees meer hierover op de zelfstrikkende veter

Een gedachte over “30 min club

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s