Publicatie

Als ik moet wachten op de trein loop ik vaak even een tijdschriftenwinkel in. Zo ook gisteravond. Ik pakte het hardlooptijdschrift run2day en bladerde het door. Opeens zag ik iets herkenbaars. Het waren een aantal regels die ik enige tijd geleden had geschreven als reaktie op een run2day nieuwsbrief. Dit is nu dus geplaatst in de laatste uitgave. 

Er zijn lopers die werken
Er zijn lopers die ploeteren
Er zijn lopers die moeten
Er zijn lopers die genieten
Er zijn lopers die loslaten
Er zijn lopers die zweven
Henny Tiben tijdschrift run2day herfst 2010 p29

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s