De HT behandeling

Op het moment dat ik dit blog zit te schrijven had ik eigenlijk gepland om met een duurloop van 30 km bezig te zijn. Waarom zit ik nu achter mijn mijn laptop met een cappuccino en drie stukjes chocolade en ben niet aan het hardlopen? Wel, afgelopen vrijdag voelde ik aan het eind van een versnellingsloopje een zwaar gevoel in mijn rechterkuit. Gelijk tempo geminderd en heel rustig in een tempo naar huis uitgedribbeld waarbij ik mijn kuit niet voelde. Thuis gekomen de boel eens rustig gediagnostiseerd. Waarschijnlijk een pees / spierbeschadiging. ( ik hou het graag ruim ) Natuurlijk de kuit onmiddelijk een HT behandeling gegeven en nu 48 uur later heb ik met gewoon lopen er geen last meer van. Het leek mij geen strak plan om dan ook meteen te gaan hardlopen en voor de zekerheid neem ik nog een paar dagen looprust. Dit is een belangrijk onderdeel van de HT behandeling en misschien wel de belangrijkste. Er zijn nog 4 weken te gaan voor de marathon van Utrecht en ik denk dan van : " nou het is maar goed dat ik dit nu heb en niet over 3 weken". Ik heb voldoende vertrouwen in mijn HT behandeling dat ik de marathon ga lopen op mijn 5fingers.  Ook omdat mijn enige doel in Utrecht is het uitlopen van de marathon.

Ik maak mijn 5fingers niet vast met veters, maar met een strook klitteband. Voor degene die wel zijn loopschoenen met veters vast maakt is er nu een revolutionaitre manier van vetering ontdekt, de nieuwe vetermethode

Een gedachte over “De HT behandeling

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s