Plannen ?

De eerste drie trainingen van dit jaar zitten er al weer op . Volgens runkeeper heb ik er 29,4 km op zitten met een gemiddelde snelheid van 5,23 km/uur. Oh ja, ook 2456 cal verbrand. Misschien is het wel eens leuk om te proberen om in 2018 bij te houden hoeveel ik in een jaar loop. Het enige dat ik daarvoor hoef toe doen is elke training mijn iPhone mee te nemen. In de afgelopen 35 jaar dat ik hardloop is het mij nooit gelukt om langer dan een paar maanden een logboek bij te houden, maar dit heb ik nog nooit geprobeerd. Ik natuurlijk niet vergeten mijn iPhone voldoende op te laden, maar kom nu wel gelijk aan bij de hardloop plannen voor 2018.

Eerst even kort terug kijken op 2017. Afgelopen jaar heb ik heerlijk gelopen. Gemiddeld 4 trainingen in de week, geen blessures gehad, maar ook niet meegedaan aan loopevenementen wat ik eigenlijk wel van plan was. Hardloopplannen zijn duidelijk niet mijn ding. Geef ze geen hoge prioriteit en stap er makkelijk van af. In 2018 ga ik het opnieuw proberen. Het eerste plan is dus bijhouden hoeveel ik gelopen heb. Het tweede plan is om het heerlijke lopen van 2017 te continueren en blessure vrij te blijven. Er is nog een derde plan bijgekomen.

Kreeg namelijk een berichtje van een loopster die een paar jaar geleden in mijn loopgroep liep. Zij gaat samen met een paar andere lopers, die ook allemaal in mijn loopgroep liepen ( ben gestopt met de loopgroep ) in oktober naar Keulen om daar te lopen. Zij liet nog open welke afstand , de hele of halve marathon, ze gaan doen, maar omdat beide afstanden op één dag worden gelopen kan een ieder lopen waar hij/zij zin in heeft. Misschien is het wel weer eens leuk om een marathon te gaan lopen. De laatste keer dat ik een marathon voor het echie heb gelopen is alweer 10 jaar geleden. 21 okt 2007 in Amsterdam. Ik liep daar 2:58:59 . Daarna heb ik nog wel tientallen keren de marathon afstand of langer gelopen, maar altijd voor de fun. Gezellig meelopen in praattempo. Nu 10 jaar later is het misschien wel leuk om eens te kijken wat mijn lijf op deze afstand nog kan presteren.

Misschien denk je van ik lees best vaak misschien in dit blogje en dat kan kloppen. Het zijn tenslotte maar plannen. Één ding is wel zeker, ik hou jullie op de hoogte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s